Uspješan porodični posao: Predstavljamo računovodstvenu agenciju “Bilanca”

Jedan od najboljih primjera uspješnog porodičnog posla u Derventi svakako je knjigovodstveni servis „Bilanca“. Agenciju koju su 2000. godine osnovali Miloš i Katica Tokić, danas razvijaju njihov sin Goran i njegova supruga Nada, sa njihovih troje mladih kolega Jelenom Vračević, Natašom Vidojević i Denisom Nedićem.

Pored računovodstvenih usluga klijentima različitih veličina i djelatnosti, „Bilanca“ pruža poresko savjetovanje, izradu kreditnih projekcija, obračun i prijavu PDV-a, poreza na dobit, poreza na dohodak, taksi i drugih poreza i doprinosa, te izradu finansijskih izvještaja i brojne druge usluge.

Posvećenost poslovnim obavezama, te uslužnost i pouzdanost u radu dovela je do toga da je agencija do danas stekla povjerenje više od 60 klijenata.

A prednosti angažmana knjigovodstvenog servisa u odnosu na formiranje sopstvenog računovodstva su svakako manji troškovi za klijenta, kao i veća sigurnost, zbog raznovrsnijih poslova koju servis obavlja i češćih kontrola sa kojima se u agenciji susreću. Na taj način daje se više vremena klijentu za bavljenje osnovnom djelatnosti.

Zbog svega pomenutog, njihovi klijenti su neka od najvećih derventskih preduzeća, ali i privredni subjekti iz Prnjavora, Modriče, Doboja i Banjaluke.

Link za ceo članak: https://www.derventacafe.com/uspjesan-porodicni-posao-predstavljamo-racunovodstvenu-agenciju-bilanca/